Cautare

64139 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (6.15 secunde)
Proaspat intors din concediu, Stere Sponte, seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta a avut ieri, 27 aprilie a. ... , un musafir special, in persoana lui Danut Culetu (foto), fostul prefect al Constantei.
La doua zile de asteptari pentru o reactie din partea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), privind o noua tentativa a alesilor locali de a se intruni in sedinta extraordinara, iata si momentul adevarului: in sudul litoralului nu se ingroapa armele razboiului, ba dimpotriva!
Regia de Apa Craiova a efectuat lucrari de miliarde la reteaua de alimentare din santierul centrului Baniei, insa contravaloarea lor va fi platita de primarie catre UTI International si SCT Bucuresti, care, la randul lor, au contractat executia firmei Lefman SRL Craiova, aflata in procedura de faliment la 30 iunie 2006.
Totul despre Revelionul in Piata Revolutiei, Piata Constitutiei si Vanghelion.
Primaria Craiova a fost gazda Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania. ... In premiera, la lucrarile adunarii au fost prezenti cinci ministri democrati ai guvernului Tariceanu.
Dar si probleme, pe care primarul Tudorel Calapod spera sa le rezolve daca nu imediat, in timp, cu rabdare, dar si sanctiuni, asa cum este cazul angajatilor institutiei pe care o reprezinta.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Un functionar public al Primariei Amarastii de Sus, care este in acelasi timp si consilier local in comuna Dobrotesti, s-a strecurat timp de doi ani printre legi si a refuzat sa renunte la una dintre functii.
Primarul Sectorului 5 Bucuresti, PSD-istul Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca primarul general, democratul Adriean Videanu este "nemernic, hot si magar" deoarece nu apara interesele bucurestenilor, nu ia masuri pentru salvarea parcului Bordei si pentru ca l-a dat afara din birou.
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon.
E un cosmar!" • Locuieste in: ... • Dupa Revolutie, a condus mai multe reviste si ziare, insa de la carma cotidianul "Evenimentul zilei" impune un stil diferit de a face presa, care-l consacra.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat joi ca daca se va pune problema candidaturii sale la presedintie "peste luni de zile" va hotari la momentul respectiv ce decizie va lua. ... Am spus intotdeauna ca am de dus ceea ce am de dus in spate.
Ministrul Tineretului, Monica Ridzi, i-a asigurat pe ziaristii prezenti la ceremonia de instalare in functie ca a citit in prealabil protocolul de preluare a institutiei si nu semneaza "ca primarul", fiind completata de premierul Boc, care a apreciat ca sintagma ar trebui atacata pentru discriminare La finalul declaratiilor de presa sustinute dupa ceremonia de instalare in functia de ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi a semnat rapid protocolul de predare-primire a gestiunii, precizand insa ca a verificat in prealabil situatia si ca nu semneaza "ca primarul".
Tanara Emiliy O'Connor calatorea de la Birmingham spre Tenerife in data de 2 martie 2019, atunci cand echipajul aeronavei Thomas Cook Airlines i-a spus ca felul in care este imbracata este motiv de ofensa.
De ce s-a imbracat Mircea Badea in armura. Vezi cat a castigat realizatorul TV din publicitate, anul trecut. ... Imbracat in armura unui cavaler medieval, el promoveaza, intr-un spot publicitar, imaginea unei companii care ofera echipamente si solutii de protectie a muncii.
De remarcat este faptul ca Taylor Swift a imbracat o tinuta semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. Vedetele ii poarta creatiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului.
Francesco Gabbani a cantat piesa L'italiano vero a lui Toto Cutugno, imbracat in costum de astronaut, fluturand steagul Italiei in mana.
Zece masini uriase au defilat de la intrare pana in centrul statiunii. Si de aceasta data primarul Radu Mazare nu a ratat ocazia de a se da in spectacol. Edilul a imbracat hainele regelui Babilonului, Nabucodonosor, si s-a dat pana si cu oja aurie pe unghii.
PNL Dolj are nevoie de dovezi de dragoste din partea primarilor banuiti ca sunt in tandreturi cu alte partide.
PNL Dolj are nevoie de dovezi de dragoste din partea primarilor banuiti ca sunt in tandreturi cu alte partide.
google-analytics.com